BLOGI-ILTA MAMMA ROOSASSA JA MINÄITE -SISUSTUSKUVAT

lauantai 6. toukokuuta 2017
Saimme muutaman muun bloggaajan kanssa kutsun viime viikolla raumalaiseen sisustus- ja tekstiilikauppa Mamma Roosan järjestämään blogi-iltaan. Mamma Roosa on erikoistunut tekstiileihin ja niiden brodeeraukseen sekä sen lisäksi kivijalkamyymälästä löytyy erilaisia edullisia sisustustuotteita. Tekstiilivalikoima on kattava aina pyyheliinoista ja torkkupeitoista pellavaisiin vuodevaatteisiin. Sisustustuotteiden valikoima taittuu maalaisromanttisen puolelle, mutta ideana on, että tuotevalikoima muuntautuu myös osaksi modernimpaa sisustusta. Tuotteet saapuvat muun muassa Tanskasta ja Hollannista ja ajatuksena on, että niitä ei löydy ihan joka liikkeestä.
Mamma Roosa on syntynyt rakkaudesta käsitöihin. Taustalla häärii toimelias yrittäjä Terhi Stenroos, joka myös suunnittelee Mamma Roosalle omia tuotteitaan. Näin vilahdukselta esimerkiksi pellavaisen pyykkipojille suunnitellun pussukan ja itsekudottuja torkkupeittoja. Näinä päivinä apuna toimii sisustussuunnittelijaksi opiskeleva tytär Paula Hellberg, joka vastaa muun muassa yrityksen sosiaalisen median sisällöstä ja verkkokaupan toiminnasta. Lisäksi Paulan käsialaa on Private shopping -iltojen kehittäminen. Paula kirjoittaa omaa Paulasmarias -blogia.  


Tuotevalikoimasta erityisesti mieleeni jäivät pehmoiset torkkupeitot, pellavalakanat sekä MinäIte sisustuskuvat. Esimerkiksi äideille ja opettajille löytyi herttaisia kortteja. Samaisia tekstejä löytyi myös tarroina, joten siitä vain ideoimaan pieniä muistamisia. Kaikkiaan mukava ilta, kiitos osallistujille!

4 kommenttia :

 1. Mukava ilta oli. Nähdään keskiviikkona, katsotaan jospa tulevaisuudessa olisi vastaavia blogi-iltoja lisää!
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli ja kyllä, tällaisia iltoja olisi mukava saada lisää. Kiitos, samoin sinne. :)

   Poista
 2. Kiva ja lämminhenkinen ilta. Ja keskiviikkona nähdään!! ;)

  VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |