PROJEKTI ETEINEN

perjantai 13. tammikuuta 2017


Vuoden ensimmäinen täysi työviikko takana ja ennen kuin lähdemme lapsivapaan viikonlopun viettoon mieheni kanssa niin heitänpä ilmoille pienen sisustuspähkinän. Eteinen on meillä tila, joka on vähän jokaisessa kodissa jäänyt keskeneräiseksi. Siis sellaiseksi, josta en ole onnistunut samaan mieleistäni. Tällä erää isoin syy on ollut levällään oleva jakotukki, mutta joka nyt on vihdoin verhoiltuna valkoisen metallilevyn taakse. Metallilevyn edessä on puolestaan tuo Valantin Ystävä -tuoli.


Pulmakohtia on kolme. Ensinnäkin kaipaan jotakin tuohon seinälle. Taulu lienee ilmeisin vaihtoehto ja sellainen, joka myös muuttaa mukanamme aikanaan uuteen kotiin. Toinen muutoslistalla oleva kohde on Ystävä- tuoli, joka mielestä kaipaa uutta verhoilua. Väristä ja kuosista ei vain ole tarkkaa ajatusta. Ehkäpä jokin vaaleansävyinen kuitenkin. Kolmanneksi ja viimeiseksi sitten tuo Elloksen Morris. Se on vähän vahingossa ottanut paikkansa eteisessä, koska muuta mieleistä sivupöytää en ole siihen löytänyt. Olen etsinyt siihen jo monta vuotta antiikkista pientä lipastoa tai pöytää, mutta sopivaa ei ole tullut vastaan. Kaiken modernin ja mustavalkoisen keskelle olisi kiva tuoda kontrastia vanhalla kalusteella. Vaihtoehtoisesti mietinnässä on myös musta siro metallinen hyllykkö, esimerkiksi tämä (huokeampi hinta olisi paikallaan). Olen ikionnellinen kaikenlaisista ajatuksista ja ideoista, rohkeasti vain.

Niin ja hyppäähän mukaan instagramin puolella niin tiedät, mikä viikonlopun kohde on!

// Interior project number one, entre.


2 kommenttia :

  1. Itse laittaisin seinälle ison pyöreän peilin tason ja tuolin väliin. Tai toisena vaihtoehtona näkisin taulukollaasin. Kolme taulua, eri kokoisia. Pidätkö väreistä. Joku värikäs matto lattialle? Seinälamppu? Saako tuoliin irtopäällisiä? Hyvää viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo peili on hyvä idea, sellainen meiltä eteisestä puuttuukin! Kollaasi on myös hyvä idea, mutta kun tuota käytävää jatkaa eteenpäin niin siinä on jo kolme taulua rivissä. Näkymä tähän avautuu esimerkiksi sohvalta niin ei mielestäni toimi. Kuvissa tuota ei kylläkään näy. Maton vaihtoa olen harkinnut, mutta värin pitäisi olla jotenkin maanläheinen. Ne värit istuvat parhaiten omaan maailmaani. Tuoliin täytyy ehdottomasti teettää uusi päällinen! Se on ykkösenä listalla! 😊 Kiitos monipuolisesta kommentista!

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |